DUIKEN

Duiken

Zeepaardje

Vlak voor de camping, in het Veerse Meer, ligt duikstek De Inlaag. Vanaf hier kan direct vanaf de kant worden gezwommen tot een meter of zeven. Evenwijdig aan de kant, tegen de vaargeul aan, ligt een lijn waarmee een fuik is geankerd. Deze lijn is schitterend begroeit en kan tot acht meter diepte gevolgd worden.

Voor beginnende duikers is de ondiepte ideaal om langzaam diepte te maken; gevorderde duikers kunnen hier door de ondiepte prachtige foto’s maken met zonlicht.

Voor duikers is het Veerse Meer een unieke wereld in ontwikkeling. Zicht van 10 meter is zeker geen uitzondering en het onderwaterleven breidt zich hard uit. Paling, kreeft, anemonen, garnalen en platvissen zijn iedere duik te zien, net als de schitterende felgekleurde kolonievormende zakpijpen.

Duikflessen vulstation

Uw duikflessen kunt u zelf vullen op De Veerhoeve. Rechts van de parkeerplaats is een vulstation met drie aansluitingen: 2 x 230 bar en 1 x 300 bar.

Duik & verblijf

Een weekend weg met de duikclub gaat prima samen met De Veerhoeve: overnachten in een van onze groepsaccommodaties of bungalows en een duikstek op loopafstand!

© Camping & Groepsaccommodatie De Veerhoeve | Privacy Policy | Design & Realisatie: Holiday Media