KAMPEREN

Kampeerplaatsen en seizoenplaatsen

Onze ruime kampeerplaatsen zijn allen voorzien van elektriciteit (10 Ampère) en Wifi.
De meeste plaatsen zijn ook voorzien van een watertappunt en CAI.

Er zijn drie typen kampeerplaatsen:

  • Standaard: oppervlakte 90-100 m², elektra.
  • Comfort: oppervlakte 90-100 m², elektra, watertappunt, riolering en afvoer.
  • Comfort+: oppervlakte 110-130 m², elektra, watertappunt, riolering, afvoer en CAI.

Plattegrond Direct online boeken

 

Springkussen

Tarieven

Onderstaande tarieven gelden per gezin. Vriend(inn)engroepen zijn toegestaan tot max. 4 personen.
De tarieven zijn incl. elektriciteit, water en Wifi. Per plaats is één auto en één bijzettentje toegestaan.

Tarieven 2018
 

Tentje


ACSI Camping Card

Camping Card
Vanaf seizoen 2018 accepteren wij de ACSI Camping Card.

In het voor- en naseizoen, één vaste prijs: een overnachting voor 2 personen, 1 huisdier, elektriciteit en een warme douche.

ACSI is dé campingspecialist van Europa. Al 52 jaar is er de vertrouwde, groene campinggids, die kampeerders van informatie voorziet. Een begrip onder kampeerliefhebbers én campingeigenaren! ACSI doet echter nog veel meer om u een fijne kampeervakantie te bezorgen. Algemene informatie over kamperen op internet, georganiseerde kampeerreizen en kant-en-klare kampeeraccommodaties in Europese landen. En natuurlijk Europa’s best bezochte website met campings. ACSI is klaar voor de toekomst!ACSI is niet voor niets dé campingspecialist van Europa geworden. Het bedrijf stelt zich ten doel om kampeerders zo goed mogelijk te bedienen met informatie over campings, kamperen, kampeervakanties en reizen in het algemeen.

Uniek aan de campinggidsen van ACSI is dat elke camping ieder jaar wordt bezocht en gecontroleerd door een inspecteur. Meer dan 315 inspecteurs reizen voor ACSI door Europa om bijna 10.000 campings in de gidsen te bezoeken. Zij letten op algemene kwaliteit en sfeer en lopen een lijst met meer dan 200 voorzieningen en aandachtspunten door.

Reserveer met ACSI Camping CardSanitair

Het keurig onderhouden, verwarmde sanitair ligt nooit ver van uw plaats. In toiletgebouw 1 en 3 is een familiedouche aanwezig en in toiletgebouw 3 is aangepast sanitair voor mindervaliden. De douches werken met een douchepas, hiervoor vragen wij €5 borg.

Afwassen

Seizoenplaatsen

Wilt u het hele seizoen genieten van de vrijheid en ruimte op onze camping? In het voorjaar lekker fietsen en wandelen, in de zomer zwemmen en meedoen aan de activiteiten van het recreatieteam en in het najaar de laatste zonnestralen opvangen... Reserveer dan een seizoenplaats!

Huisdieren

Uw huisdier is ook welkom op De Veerhoeve, met uitzondering in onze verhuuraccommodaties.
Er zijn maximaal 2 honden per plaats toegestaan. Uw hond dient ten allen tijde aangelijnd te zijn en buiten de camping te worden uitgelaten. Speciale hondenpoepzakjes zijn gratis verkrijgbaar op de receptie. Zorg dat uw huisdier geen overlast geeft aan anderen.
Uw hond mag in het Veerse Meer zwemmen.

© Camping & Groepsaccommodatie De Veerhoeve | Privacy Policy | Design & Realisatie: Holiday Media